Petiții online

 

Despre CELULITĂ…

Am scris această carte, în urmă cu 15 ani, cu tot dragul pentru voi, ca să aveți la îndemână toate informațiile utile. 

În orice domeniu, după cum bine știți, cunoașterea înseamnă putere!

Merg la sală, merg la masaj și mulți dintre tinerii terapeuți pe care îi întâlnesc “recită” din această carte… Iar eu stau cu modestie și ascult bucuroasă cum aceștia îmi vorbesc despre celulită, tonus muscular, tratamente corporale, diete, etc, semn că cei mai mulți dintre ei și-au învățat bine lecțiile…

 

Considerăm că sistemul medical românesc are nevoie de schimbări majore.

Considerăm că cetățenii acestei țări sunt sub-asistați din punct de vedere medical. Accesul la serviciile de sănătate se face greoi cu mult timp pierdut, adesea cu nervi și frustrări, și mai ales cu rezultate mediocre cel mai frecvent.

Este nevoie de un restart. Este nevoie de o altă mentalitate. Este nevoie de un alt suflu și de o altă energie.

Valorile corecte trebuie reimplementate, redefinite și promovate intens.

 

Foarte multe studii recente arată că IMUNITATEA DOBÂNDITĂ NATURAL este cel puțin la fel de eficientă, dacă nu chiar superioară, comparativ cu cea oferită de inoculare. Este un adevăr științific care nu poate fi tăgăduit.

Noi toți am auzit adesea, mai ales în ultimele luni, că medicii din România practică doar "medicină bazată pe dovezi".

Iată dovezi:

https://www.washingtonpost.com/outlook/2021/09/15/natural-immunity-vacci...

Statele Uniunii Europene doresc să definitiveze modelul unui pașaport de vaccinare pentru a facilita circulația liberă a cetățenilor în spațiul european. Se vehiculează tot felul de variante și tot felul de idei. Medical vorbind, un document de călătorie care să nu discrimineze nicio categorie de cetățeni ar trebui să cuprindă soluții pentru cele trei situații sanitare și de sănătate în care s-ar putea afla o persoană la un moment dat: neinfectată, vaccinată sau autoimunizată. 

50 milioane de oameni se tratează anual cu Ivermectină. Este studiată și utilizată de peste 25 de ani. La sute de milioane de pacienți (umani) tratați cu Ivermectină până acum, în zeci de ani, nu credeți că cel puțin dpdv al siguranței administrării, adică al reacțiilor adverse, acest medicament este foarte bine cunoscut?!

Toți elevii din Sectorul 1 ar trebuie să beneficieze zilnic de o masă caldă la școală. Considerăm că în afara ajutorului substanțial pe care masa caldă zilnică o oferă familiilor nevoiașe, toți copiii trebuie să învețe să mănânce corect, să aleagă cele mai sănătoase alimente, să cunoască beneficiile tuturor legumelor, să afle din timp toate capcanele alimentației dezordonate de tip fast food.

 

Peste 80% din populația care locuiește în mediul urban este afectată de poluare. Un raport al Institutului de Metrici de Sănătate si Evaluări Medicale din Washington, din 2016, arată că peste 6 milioane de oameni au murit în acel an din cauza poluării.

*

 

Purtarea măștilor în locuri publice închise a devenit obligatorie.

Asociația Dr Adina Alberts a pregătit 10 000 de pachete sigilate, fiecare pachet conținând două măști și două perechi de mănuși.

Vi le putem distribui la domiciliu, dacă dvs solicitați acest lucru.

Completați formularul de mai jos.

 

 

Validarea sau nevalidarea diplomei de "încheiere a studiilor" trebuie determinată doar pe baza notelor obţinute în timpul anului şcolar, la care se pot adăuga și note noi obținute în această perioadă în care ne pregătim ca învățământul online să devină obligatoriu.

În aceste vremuri tulburi, tinerii trebuie să primească șanse egale de a-și continua studiile fără pauză, și să avanseze către învățământul superior, fără a pune în pericol sănătatea lor sau pe a celor din jurul lor.

Dacă ești și tu de acord cu ANULAREA BACALAUREATULUI 2020, atunci semnează petiția de mai jos!

Clorul este un halogen si se evaporă la temperatura ambientală.

La introducerea clorului în apă au loc fenomene fizice caracteristice dizolvării (clorul este solubil în apă), dar şi fenomene chimice.

In urma unor reacții chimice se formează acidul hipocloros și acidul clorhidric.

Cl2 + H2O ⇌ HOCl + HCl

Pe lângă aceşti acizi, clorul mai formează legături chimice cu substanțele organice aflate în suspensie în apă, rezultând cloroformul, cloramine si trihalometanul.

Pages