Petiții online

Toți elevii din Sectorul 1 ar trebuie să beneficieze zilnic de o masă caldă la școală. Considerăm că în afara ajutorului substanțial pe care masa caldă zilnică o oferă familiilor nevoiașe, toți copiii trebuie să învețe să mănânce corect, să aleagă cele mai sănătoase alimente, să cunoască beneficiile tuturor legumelor, să afle din timp toate capcanele alimentației dezordonate de tip fast food.

 

Obezitatea ne omoară lent dar sigur. Din 1975 până în prezent procentul persoanelor obeze în România s-a triplat, ajungând la aproximativ 25%. Asta înseamnă că o persoană din 4 este obeză.

La nivel mondial, peste 2 miliarde de oameni sunt prea grași. Anual mor 3,4 milioane de oameni de boli a căror principala cauză este obezitatea. Mâncam prea mult. Dar mâncam și foarte prost.

Peste 80% din populația care locuiește în mediul urban este afectată de poluare. Un raport al Institutului de Metrici de Sănătate si Evaluări Medicale din Washington, din 2016, arată că peste 6 milioane de oameni au murit în acel an din cauza poluării.

*

 

Purtarea măștilor în locuri publice închise a devenit obligatorie.

Asociația Dr Adina Alberts a pregătit 10 000 de pachete sigilate, fiecare pachet conținând două măști și două perechi de mănuși.

Vi le putem distribui la domiciliu, dacă dvs solicitați acest lucru.

Completați formularul de mai jos.

 

 

La începutul anilor ’60, azbestul era amestecat cu betonul şi folosit la construirea clădirilor și a stâlpilor de iluminat stradal.

Fiind un material ușor și ignifug, azbestul a fost folosit și la confecționarea acoperișurilor.

Acești stâlpi de iluminat încă există. 

Azbestul este un poluator care trebuie cunoscut de oameni, luat în serios și militat împotriva eliminării sale de pe spațiul public.

În curând se va deschide PRIMUL SPITAL ONLINE din Capitală, care vă oferă următoarele servicii de sănătate, pe raza Sectorului 1 din București :

-15 specialități medicale și chirurgicale, cu linii de garda non stop (Cardiologie, Medicină Internă, Pneumologie, Diabet și Boli de Nutriție, Pediatrie, Dermatologie, Chirurgie Plastică, ORL, Reumatologie, Obstetrică-Ginecologie, Boli Infecțioase, Ortopedie, Neurologie, Endocrinologie, Psihiatrie;

- recoltări analize la domiciliu;

- laborator mobil;

- imagistică mobilă;

- monitorizări telemedicale;

Validarea sau nevalidarea diplomei de "încheiere a studiilor" trebuie determinată doar pe baza notelor obţinute în timpul anului şcolar, la care se pot adăuga și note noi obținute în această perioadă în care ne pregătim ca învățământul online să devină obligatoriu.

În aceste vremuri tulburi, tinerii trebuie să primească șanse egale de a-și continua studiile fără pauză, și să avanseze către învățământul superior, fără a pune în pericol sănătatea lor sau pe a celor din jurul lor.

Dacă ești și tu de acord cu ANULAREA BACALAUREATULUI 2020, atunci semnează petiția de mai jos!

Clorul este un halogen si se evaporă la temperatura ambientală.

La introducerea clorului în apă au loc fenomene fizice caracteristice dizolvării (clorul este solubil în apă), dar şi fenomene chimice.

In urma unor reacții chimice se formează acidul hipocloros și acidul clorhidric.

Cl2 + H2O ⇌ HOCl + HCl

Pe lângă aceşti acizi, clorul mai formează legături chimice cu substanțele organice aflate în suspensie în apă, rezultând cloroformul, cloramine si trihalometanul.

Studiile demonstrează că multe tipuri de cancere sunt produse de radiațiile electromagnetice nocive. 

În funcție de lungimea de undă, radiațiile electromagnetice sunt: 

  • radiațiile (undele) radio
  • microunde
  • radiații infraroșii,
  • radiații luminoase,
  • radiații ultraviolete,
  • radiații X (Röntgen),
  • radiații "γ" (Gamma).

 

DE CE ÎN ROMÂNIA NU SE POATE SPUNE "PAUZĂ" LA RATE?!

De ce sunt discriminate persoanele cu datorii la bănci?!

Este incredibil ca totul să se oprească în loc, dar plata ratelor la bănci NU.  În condițiile în care băncile străine din România încasează profituri nete de peste 1,5 miliarde de euro pe an (numai Raiffeisen Bank a încasat în 2019, peste 160 de milioane de euro profit net), cum este posibil să nu "dorești" să amâni "pe bune" plata ratelor și să recurgi la tot felul de subterfugii ca să te eschivezi?! 

Pages