Amânarea ratelor și a dobânzilor la bănci, fară creșterea ulterioară a dobânzilor, și fară penalități, pentru minim 6 luni. Includerea aici, și a persoanelor care au acumulat deja datorii.

DE CE ÎN ROMÂNIA NU SE POATE SPUNE "PAUZĂ" LA RATE?!

De ce sunt discriminate persoanele cu datorii la bănci?!

Este incredibil ca totul să se oprească în loc, dar plata ratelor la bănci NU.  În condițiile în care băncile străine din România încasează profituri nete de peste 1,5 miliarde de euro pe an (numai Raiffeisen Bank a încasat în 2019, peste 160 de milioane de euro profit net), cum este posibil să nu "dorești" să amâni "pe bune" plata ratelor și să recurgi la tot felul de subterfugii ca să te eschivezi?! 

Ce fac persoanele care au contractat de curând un credit bancar, a cărui rată în acest moment este reprezentat mai ales de dobândă?! Cum ar putea să le plătească fară venitul care a stat la baza calculării acestei rate?! 

Cum este posibil ca în plină pandemie mondială, sistemul bancar românesc, și aici fac referire mai ales la băncile străine din România, să nu doneze niciun sfanț, să nu cumpere o mască, un ventilator, un test, să nu ajute cu nimic, pe nimeni?!

Toate acestea sunt întrebări la care nicio autoritate nu ne poate răspunde, sau nu vrea să ne răspundă.

Haideți să îi atenționăm că sunt datori să o facă, sunt datori să ne apere!

Semnează Petiția

Semnat de: 13 Persoane
Target: 10.000